Webdesign bureaus Tilburg

Er zijn in Tilburg volgens Google ongeveer 50 webdesignbureaus die 'webdesign' diensten leveren. Hoe kies je uit al deze bedrijven die minimaal de eerste zes pagina’s van de zoekmachine beslaan, het internetbureau dat bij jou past?

Om het juiste internetbureau te kiezen, helpt het om voor jezelf eerst een aantal keuze’s te maken. Daarna gaat het selecteren van de beste partij voor jou een stuk makkelijker.

Webdesign: eisen en wensen

Wat verwacht je van het webdesign bureau? Vind je een standaard ontwerp in het thema van jouw business voldoende of zie je liever een website ontwerp dat naadloos aansluit bij je huisstijl, identiteit en imago? Zoek je een webdesign met toeters en bellen waarbij de meest flashy ontwerpen door je beeld flitsen of gaat de voorkeur uit naar een meer functioneel webdesign waarbij meer wordt ingezet op conversie (behalen van online doelstellingen)?

Deze keuze helpt je een scheiding te maken tussen de simpelere websitebouwers en hardcore ontwerpstudies evenals de meer strategie- en resultaatgerichte webdesignbureau’s.

Webdesign: Kosten van een website

Afhankelijk van het type website ontwerp dat je kiest en de functionaliteit die je daarbij verwacht, kun je je afvragen of je opzoek bent naar een digitaal visitekaartje of toch meer verwachtingen hebt en een online aanvalsplan nodig hebt. Nadenken over online strategie is belangrijk om dat op voorhand te doen. Het verschil tussen een digitaal visitekaartje of een online aanvalsplan maken een aanzienlijk verschil in het kostenplaatje dat bij het ontwerpen van een website komt kijken.

Je hebt webdesign en je hebt webdesign

Heb je de wensen die je stelt aan een nieuwe website in kaart dan is het belangrijk om te kijken wie deze wensen tot realiteit kan maken. In de webdesign branche zitten veel verschillende soorten bureau's, ook wanneer je googlet op 'webdesign Tilburg' zul je eenpitters tegenkomen en complete full service internetbureaus met webdesigners binnen specialistische teams. Door voorafgaand aan je speurtocht naar het internetbureau goed na te denken over je verwachtingen, zal de keuze in webbureau ook eenvoudiger worden en voorkom je dat er appels met peren worden vergeleken.

Waarin onderscheidt 2manydots zich van de andere webdesign bureaus in Tilburg?
Wij ontwerpen visuele perfectie, zolang het doel maar in het vizier blijft. We geloven in het bouwen van overzichtelijke, functionele websites waarbij de meest belangrijke informatie direct te vinden is en de doelgroep aanspreekt. Clean en meetbaar effectief!

 

Checklist (leadgeneratie)

Geschreven door Mike Lelieveld op 25 september 2013.

Kennisblog

Regelmatig publiceren we - naast de workshops die we organiseren - artikelen over trends en ontwikkelingen uit ons vakgebied. Vind je onze blogs interessant en wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties? Meld je hieronder aan voor de blog alert.

Gratis checklists, whitepapers

Blog alert

Meer artikelen