Kijkje in de digitale keuken

Bedankt voor alle leuke reacties op mijn eerste blog! Best spannend om als onervaren schrijver het internet te bestoken. Maar op een paar heerlijke taalfouten na is het me goed afgegaan vind ik. En dan het writers block: hoe nu verder?

Met mijn diploma Communicatie & MultimediaDesign op zak moet ik voldoende basiskennis hebben om mijn rol als communicatieadviseur feilloos te vervullen, zou je denken. De vooruitgang in internetland gaat echter zo snel dat het voor mij evengoed veel tijd en energie kost om op de hoogte te blijven van alle trends en nieuwe technieken.

 

New call-to-action

 

Oerwoud van internetterminologie

Vrienden, familie en kennissen hebben regelmatig geen idee waar ik het over heb. Begin ik over deze laatste digitale ontwikkelingen en actuele terminologie, luisteren zij allang niet meer. Toch maken zij ook dagelijks gebruik van de onbegrensde mogelijkheden van het internet. Het is mijn wens om op een luchtige manier meer kennis te geven over alles wat in het internetland gebeurt.

Om die reden besloot ik om jullie in mijn aankomende blogs mee te nemen in het oerwoud van internettoepassingen, -mogelijkheden en -terminologie. Ik geef graag een kijkje in de keuken!

Inspiratie gezocht

Mocht je nu of in de toekomst vragen hebben over het internet, of onderwerpen die in relatie staan tot het wereldwijde web en online marketing, dan laat ik me daar graag door inspireren. Speel deze suggestie(s) aan mij door en ik maak er werk van.

Eerste vraag beantwoord ;)

Veel mensen vroegen mij, na mijn eerste blog, waar ik het in mijn opvolgende blog over ging hebben. Ik hoop met dit blog antwoord op deze eerste vraag te hebben gegeven. Laat de volgende vragen maar komen!

Wil je meer weten over websites, online marketing of heb je een andere internetvraag? Stuur me een persoonlijk berichtje via LinkedInGoogle+ of via de e-mail. Ik kijk dan vervolgens of ik hier in de vorm van dit blog op kan reageren.

Geschreven door Mike Lelieveld op 3 januari 2014.

Kennisblog

Regelmatig publiceren we - naast de workshops die we organiseren - artikelen over trends en ontwikkelingen uit ons vakgebied. Vind je onze blogs interessant en wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties? Meld je hieronder aan voor de blog alert.

Gratis checklists, whitepapers

Blog alert

Meer artikelen